Επιστροφές προϊόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης / πελάτης. 

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα, ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το Mag.com.gr δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Mag.com.gr στην διεύθυνση Sales@mag.com.gr, προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Αλλαγές προϊόντων 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή είτε σε νούμερο είτε σε σχέδιο, θα πρέπει να επιστρέψετε το ρούχο που παραλάβατε στην αρχική του κατάσταση, Αυστηρά εντός 7 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε ώστε να επιλέξετε την αλλαγή σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς κατά την αλλαγή σας όπου έχετε τις εξής επιλογές:

Είτε να το αποστείλετε πίσω με δική σας χρέωση με οπιαδήποτε Courier επιθυμείτε, και να χρεωθειτε μόνο την καινούρια αποστολή.

Είτε με χρέωση παραλήπτη με την συνεργαζόμενη Courier μας την ACS Courier και να επιβαρυνθείτε με το ποσό των 5,00 ευρώ το οποίο θα ζητηθεί από την ACS με αντικαταβολή στο καινούριο δέμα που θα παραλάβετε την αλλαγή.

Η επαναποστολή της αλλαγής εάν είναι ίσης η μικρότερης αξίας συμψηφίζεται με τα εξοδα αποστολής. Αντικείμενα χωρίς συσκευασία ή με κατεστραμμένο το καρτελάκι πάνω στο ρούχο, είτε χωρίς την λιανική απόδειξη αγοράς δεν γίνονται δεκτά.

Στην απίθανη περίπτωση που θα βρείτε ένα σφάλμα σε οπιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, ώστε να γίνει η αντικατάστασή του, ειδάλλως διαφορετικά, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.

Όλα τα ρούχα θα πρέπει να είναι αφόρετα, να είναι στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες επάνω τους και στην αρχική τους συσκευασία.

Η Επιχείρηση ελέγχει όλες τις επιστροφές και, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, επιστρέφεται σε εσάς χωρίς να γίνει δεκτή η αλλαγή του.

Σημείωση: όταν δοκιμάζετε τα είδη ρουχισμού, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε άρωμα / aftershave, make-up ή ένα αποσμητικό που πιθανόν να αφήσει μια μυρωδιά ή σημάδια πάνω στα αντικείμενα. Θα είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε την αλλαγή κάποιου προϊόντος, εφόσον υφίστανται οι άνω προϋποθέσεις.

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή του προϊόντος: – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2374062635 καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-15:00. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με 10.00€, ποσό που αφορά στα μεταφορικά έξοδα (5.00€ για την αποστολή και 5.00€ για την επιστροφή του προϊόντος)

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται περί φθορών των επιστρεφόμενων προϊόντων κλπ.

Εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην αρχική τιμή αγοράς του προϊόντος, αφαιρουμένων 10.00€ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα (5,00€ για την αποστολή και άλλα 5,00€ για την επιστροφή του προϊόντος, ποσό το οποίο δεν χρεώνουμε στους πελάτες μας κατά την παράδοση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης). Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων. Αναγκαία ειναι η γραπτή επαναχώρηση σας μεσω αρχειου PDF (καταβάστε το αρχειο εδω) και αποστολή του γνησιου εγγραφου προς την εταιρια μας.

Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν χαμηλότερης αξίας, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει, για μελλοντική σας αγορά, αφαιρούμενων 5.00€ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής.